نعرض لكم جمله لا اله الا الله مرکب از چیست دینی دهم في موقع ترند اليوم لكافة القراء والمتاعبين لنا في الوطن العربي حيث الأجوبة الصحيحة الرائجة على شبكة الإنترنت.
سؤالات درس دهم دین و زندگی2 سال1391- 1390
1- چرا باید برخدا توکل کرد؟مگر خداوند دارای چه ویژ گی هایی است؟
خدای که زنده است و نمی میرد – از گناهان بندگان آگاه است. (فرقان/58)چون خداوند زنده است که نمی میرد و خداوند آفریننده زمین و آسمانهاست و اگر خداوند بخواهد ثواب یا ضرری به کسی برساند کسی نمی تواند مانع آن شود .(زمر/38)
2- چرا بر غیر خدا نمی توان توکل کرد؟
چون غیر خدا کسی توانایی رفع ضرر یا رساندن منفعت به کسی را ندارد.(زمر/38)
3- برای رسیدن به تصمیم صحیح بهتر است چه کار کنیم؟
مشورت کردن در کارها با کارشناسان بعد توکل کردن( آل عمران/159)
4- توکل یعنی چه؟
توکّل برخدا به معنای اعتماد به خداوند و سپردن نتیجه ی کارها به اوست.
5- چرا انسانی که به خدا توکل می کند می تواند به آینده امیدوار باشد؟
انسان متوکّل خداوند را تکیه گاه مطمئن خود می یابد و در عین عمل به وظایف ، امورش را به او واگذر می کند . او می داند که در صورت انجام وظیفه ، هر نتیجه ای به دست آید، به مصلحت اوست، گر چه خود بدان مصلحت آگاه نباشد.
6- چه رابطه ای میان توکل خالصانه و برآورده شدن حاجات وجود دارد؟
توکّل کردن فقط به معنای گفتن جمله ی (( خدایا ، بر تو توکّل می کنم )) نیست بلکه انسان باید درقلب خود بر خدا توکّل کند و واقعاً او را تکیه گاه خود ببیند . اگر این گونه باشیم، خداوند کارهای ما را به بهترین وجه چاره خواهدکرد و آن چیزی را که حقیقتاً به نفع ماست پیش خواهد آورد .خداوند آینده هایی را می بیند که ما نمی بینیم و به مصلحت هایی توجه دارد که ما درک نمی کنیم.گاهی چیزهایی را به نفع خود می پنداریم در حالی که به ضرر ماست، یا اموری را به ضرر خود می دانیم در حالی که به نفع ماست. بنا براین شایسته است که با اخلاص بر خدا اعتماد کنیم و بدانیم که هیچ قدرتی در جهان مانع چاره سازی خدا نیست .
7- شرایط توکل حقیقی کدام اند ؟ (اندیشه و تحقیق صفحه109)
انسان مسئولیت و وظیفه ی خود را به خوبی انجام دهد، یعنی فکر و اندیشه ی خود را به کار گیرد، با دیگران مشورت کند، بهترین راه ممکن را انتخاب نماید و با عزم و اراده ی محکم برای رسیدن به مقصود تلاش کند.
8- با توجه به آیات، روایات و توضیحات درس، آثار و فواید توکّل را ذکر کنید . (اندیشه و تحقیق صفحه109)
1- شخص توکبل کننده با عزم و اراده ی محکم وظایف خودش را به خوبی انجام می دهد و در انجام تکلیف سستی و کوتاهی نمی کند.
2– شخصی که به خدا توکل کند خداوند او را با نیروهای غـیبی یاری می کند.
3- کسی که به خدا توکل کرده و در انجام کاری موفق شده مغرور نمی شودبلکه شاکر است و اگرهم شکست بخورد
نا امید نمی شود.
9- چه رابطه ای میان ((عزم)) و ((توکّل)) وجود دارد؟(اندیشه و تحقیق صفحه109)
توکّل وقتی معنا دارد که انسان مسئولیت خود را به خوبی انجام دهد و باعزم و اراده محکم برای رسیدن به مقصود تلاش کند.
10- آیا توکّل ، سبب تنبلی می شود یا تحرّک؟ چرا ؟ از آیه ی159آل عمران کمک بگیرید. (اندیشه و تحقیق صفحه109)
تحرّک، زیرا توصیه شده است که انسان پس از گرفتن تصمیم با توکل بر خدا آن کار را انجام دهد چرا که خدا آنانی که بر او اعتماد کرده اندو می کنند دوست دارد و یاری می کند.
سؤالات درس یازدهم دین و زندگی2 سال1391- 1390
1- مردم بر دو دسته اند : گروهی خدا را دوست دارند.گروهی چیزهای دیگر را همتای خدا می گیرند و دوست دارند آنها را مانند خدا(بقره/165)
2- لازمه ی دوستی با خداوند پیروی و تبعیت از پیامبراست.(آل عمران/31)
3- نمی شود کسی خدا را دوست داشته ولی با دشمنان او دوستی کند . (مجادله/22)
4- حضرت ابراهیم (ع) و کسانی که به او اقتدا می کنند ،همواره از کسانی که غیر خدا را می پرستند و از آن چه که آنان می پرستند بیزاری می جویند و اعلام برائت می کنند.(ممتحنه/4)
5- میان کسانی که با خدا دوستی می ورزند و کسانی که دشمنان خدا هستند، برای همیشه رابطه ی دشمنی برقرار است، مگر آن که آنان از دشمنی با خدا دست بردارند. (ممتحنه/4)
6- چه رابطه ای میان محبت و کارهای انسان وجود دارد؟
7- چه رابطه ای میان ایمان به خدا و محبت الهی وجود دارد؟
آن کس که به خدا ایمان دارد و محبّت او را در قلب خود جای داده است، به میزانی که ایمانش اوج می گیرد و محبّتش فزون تر و عمیق تر می شود ، احساس حیاتی دوباره می کند و شور و شوقی فرح بخش وجودش را فرا می گیرد.
8- عشق و محبّت الهی چه تأثیری بر وجود انسان می گذارد؟ توضیح دهید.
عشق و محبّت الهی افسردگی، خمودی،ترس و جُبن را از بین می برد و نشاط ، تحرّک ، شجاعت و قدرت می بخشد. سنگین و تنبل را چالاک و زرنگ،بخیل را بخشنده ، کم طاقت و ناشکیبا را متحمّل و شکیبا می کند و بالاخره آدمی را از خودخواهی و نفع پرستی بیرون آورده و به ایثار و از خودگذشتگی می رساند؛ همّت و اراده را قوی ، غلّ و غش ها را پاک و اندیشه را خلّاق می کند. خلاصه ، عشق به خدا چون اکسیری است که مرده را حیات می بخشد و زندگی حقیقی به وی عطا می کند.
9- آثار محبّت به خدا را نام ببرید؟
1- پیروی از خداوند 2- دوستی با دوستان خدا 3- بیزاری از دشمنان خدا 4- مبارزه با دشمنان خدا
10- آیا این توجیه با کلام خدا سازگار است که بگوید آنچه اهمیت دارد درون و باطن انسان است؟
این توجیه، با کلام خدا سازگار نیست .خداوند می فرمایداگر مرا دوست دارید و اگر محبت من در قلب شما قرار گرفته ، شایسته است از دستورات من پیروی کنید.چگونه ممکن است کسی به دیگری اظهار ارادت وعلاقه ی قلبی کند امّا برخلاف خواسته ی او عمل نماید ؟
11- دین چیست؟
خواسته و فرمان خداوند، یعنی ((دین ))، همان برنامه ی سعادت و راه رستگاری و کمال ماست . او نیازی ندارد تا به ما فرمان دهد و نیازش را برطرف کند .خداوند، در فرمان هایش فقط و فقط به مصلحت ما نظر دارد.
نشكرك على قراءة جمله لا اله الا الله مرکب از چیست دینی دهم في الموقع ونتمنى أن تكون قد حصلت على المعلومات التي تبحث عنها.
لقد قرأت جمله لا اله الا الله مرکب از چیست دینی دهم في الموقع بالتفصيل الكامل 2024 ويمكنك من خلال أزرار المشاركة الموجود، مشاركة المحتوى على مواقع التواصل الاجتماعي، وسوف نسعى لكي نحصل على الجديد ما تبحثون عنه، لكي نساعدكم في معرفته.